Autor: Kaubandus.ee • 26. august 2022

IKEA Tallinna poe esimene päev: mida enim osteti?

Eile, 25. augustil, avati esimene IKEA pood Eestis. Esimesel päeval külastas Kurnas asuvat poodi üle 10 000 Eesti elaniku.
Mis tooted võitsid ostlejate südamed?
Foto: Liis Treimann

„IKEA sisenes Eesti turule, et luua paljudele Eesti elanikele veelgi parem igapäevaelu. Täname kõiki külastajaid suurepärase avamispäeva eest. Esimese päeva tulemused ületasid ootusi ning oleme valmis teenindama kõiki neid, kes tulevad IKEA Tallinna poodi nädalavahetusel,“ ütles IKEA Baltikumi müügijuht Ian Strickland.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700