Autor: Kaubandus.ee • 27. märts 2023

Hesburger laieneb Tartu Lõunakeskusesse

Käesoleval aastal on Hesburgeri laienemise fookuses Tartu ja täna avab külastajatele uksed nende Tartu kuues restoran Lõunakeskuses. Uues restoranis, mille pind on 120 m2 ja kuhu investeeriti 200 000 eurot, on töökohti 20 teenindajale.
Tartu Hesburgeri meeskond
Foto: Aive Hiiepuu

„Meil on hea meel tervitada juba lõunaeestlaste seas menukat toiduketti Hesburgerit Lõunakeskuses! Viimase aasta jooksul on meie juures uksed avanud ligi 10 uut toidukohta ning tänu Hesburgerile saame keskuse külastajatele veelgi laiemat toiduvalikut pakkuda,“ sõnas Lõunakeskuse tegvjuht Marju Jeedas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700