Autor: Heli Künnapas • 5. aprill 2023

Rimi tegevjuht ootab tarbimise taastumist aasta teises pooles

Jaekaubanduses on mahud jätkuvalt languses ning klientide kindlustunne ebakindel, tunnistas Rimi tegevjuht Vaido Padumäe Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Tarbimise tõusu prognoosis ta aga juba aasta teises pooles.
Rimi tegevjuht prognoosib osade toidukaupade hinnalangust juba sel aastal.
Foto: Andres Haabu

"Täna on inimeste rahakotis rohkem väljakutseid, kui viimase kümne aasta jooksul. Inimesed on selgelt valikute eest, et kõike ja sellises mahus, mida on harjutud tarbima, täna enam võimalik osta ei ole. See on selgelt mahud jaekaubanduses juba peaaegu eelmise aasta kevadest langustrendi pööranud."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700