Autor: Heli Künnapas • 5. aprill 2023

Rimi tegevjuht ootab tarbimise taastumist aasta teises pooles

Jaekaubanduses on mahud jätkuvalt languses ning klientide kindlustunne ebakindel, tunnistas Rimi tegevjuht Vaido Padumäe Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Tarbimise tõusu prognoosis ta aga juba aasta teises pooles.
Rimi tegevjuht prognoosib osade toidukaupade hinnalangust juba sel aastal.
Foto: Andres Haabu

"Täna on inimeste rahakotis rohkem väljakutseid, kui viimase kümne aasta jooksul. Inimesed on selgelt valikute eest, et kõike ja sellises mahus, mida on harjutud tarbima, täna enam võimalik osta ei ole. See on selgelt mahud jaekaubanduses juba peaaegu eelmise aasta kevadest langustrendi pööranud."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700