Autor: Merilin Merila • 10. jaanuar 2023

Mida ennustavad kaupmehed aastaks 2023?

Kaubandus.ee uuris, mida ootavad kaupmehed aastalt 2023. Loe, mida ennustavad uueks aastaks Selveri juhatuse liige Kristi Lomp, Rimi Eesti tegevdirektor Vaido Padumäe ja Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä.
Selveri juhatuse liige Kristi Lomp, Rimi Eesti tegevdirektor Vaido Padumäe ja Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä

Selveri juhatuse liige Kristi Lomp rääkis, et kuna eelmine aasta oli erakordne aasta nii energiahindade tõusu kui ka tootjate, konkurentide jne hinnatõusude tõttu, siis tema näeb, et aasta esimesel poolel hinnad veel kasvavad, kuna kõik hinnatõusud pole veel lõplikult toodetesse jõudnud. „Kuid see hinnatõus pole enam klientidele nii ootamatu,“ sõnas Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070