Autor: Kaubandus.ee • 10. aprill 2023

Venemaa impordi vähenemine taandas kaubavahetuse mahtusid

Kaupade eksport suurenes veebruaris 2%, import vähenes võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 8%, vahendas Statistikaamet. Enim vähenes import Euroopa Liidu välistest riikidest ning seda koguni 53%.
Kaupade eksport suurenes veebruaris 2%, import vähenes 8%.
Foto: LIIS TREIMANN

Kaupu eksporditi jooksevhindades 1,5 miljardi euro ja imporditi 1,6 miljoni euro eest. Kaubavahetuse puudujääk oli 103 miljonit eurot, mis on 167 miljonit eurot väiksem kui aasta varem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700