Autor: Kaubandus.ee • 11. aprill 2023

Euroapteegi uus tegevjuht on Janek Kalbin

Alates 10. aprillist võttis senine müügidirektor Janek Kalbin üle Euroapteegi ja Baltfarma tegevjuhi ning juhatuse esimehe rolli.
Janek Kalbin

Dominykas Kryževičius juhtis Euroapteeki alates 2021. aasta veebruarist ja on kindel, et ettevõte on heades kätes. "Olen veendunud, et Janeki juhtimisel jätkab Euroapteek jätkusuutliku kasvu teed ning pühendub püstitatud eesmärkide saavutamisele. Euroapteegil on tugev juhtimiskultuur, kaasaegsed väärtused ning võimalus areneda ja kasvada veelgi suuremaks," sõnab Kryževičius.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757