Autor: Kaubandus.ee • 11. aprill 2023

Selgusid konkursi „Eesti Parim Toiduaine“ meedia lemmikud

"Eesti Parima Toiduaine" konkursil osales tänavu 50 ettevõtet 137 tootega. Meedia lemmik valiti välja 11 hõbemärgiga pärjatud toote hulgast.
Pressižürii südamed võitis seekord Saare Kala leegitatud lõhefilee.
Foto: Toiduliit.

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursil traditsiooniks saanud toidu-, tarbija- ja majandusajakirjanikest ning toidublogijatest koosnev pressižürii valis tänavu taas meedia lemmikut. Seekord võitis pressižürii südamed Saare Kala õrnalt soolatud ja ehtsal tulel küpsetatud leegitatud lõhefilee.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700