Autor: Kaubandus.ee • 14. aprill 2023

Nõo Lihatööstus pakub tänavu grillvorste eelmise suve hinnaga

Tänavusel grillhooajal mõjutab inimeste eelistusi kõige rohkem toodete hind. Seetõttu võib suveks ennustada suurt müügiedu grill- ja toorvorstidele ning linnulihast valmistatud toodetele, tõdes Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustükk prognoosib suvist müügiedu grill - ja toorvorstidele.
Foto: Nõo Lihatööstus

„Arvestades, et toidukorv on aastaga keskmiselt 20% kallinenud ning inimesed on sunnitud tegema ostuvalikuid rohkem hinnast lähtuvalt, pakub Nõo Lihatööstus tänavu grill- ja toorvorste eelmise suve hinnaga,“ ütles Kruustük.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700