Autor: Heli Künnapas • 17. aprill 2023

Handymanni omanik ostis Koduekstra

Koduekstra omanikeringis toimus aprilli algul muudatus ning senised osanikud müüsid oma osalused sajaprotsendiliselt edasi.
Koduekstra omanikeringis toimus muudatus.
Foto: Koduekstra

Koduekstra omanikeringist lahkusid Derf Invest, Scan-Tukku Oy, Scandinavian Non-Food Center Ky, Liisi Kurm, Reijo Aulis Mäenpää, Tarvo Kurm, ja Tõnu Lemsaar. Uueks omanikuks sai kogu ulatuses Focus Invest. Viimane omakorda teeb tehingu Setu Kapitaliga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700