Autor: Kaubandus.ee • 19. aprill 2023

A1000 Market avab neljanda poe Tallinnas ja otsib veel laienemisvõimalusi

Odavpoodide kett A1000 Market avab Õismäe Kollases Keskuses neljapäeval, 20. aprillil oma Tallinnas neljanda ja Eestis 14. poe ning plaanib veel laieneda.
Foto: LIIS TREIMANN

A1000 Marketi juhi Tarmo Lauringu sõnul näitavad kaubanduskettide käibenumbrid, et inimesed on hakanud rohkem odavpoodides käima. „Näiteks kasvas A1000 Marketi käive esimeses kvartalis ilma uusi poode avamata ligi 20 protsenti, kui üldiselt oli sektor pigem tagasihoidlik,“ ütles Lauring ja lisas, et Õismäel avatakse kauplus senise Rimi poe asemel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700