Autor: Lauri Leet • 24. aprill 2023

Rimi formaadijuht: kliendiga me ei vaidle, aga oma töötajat kaitseme

Rimi Eesti formaadijuht Kaire Tero ütles saates Teeninduse teejuht, et  mis tahes kaebuse puhul Rimi teenindajate suunal kontrollitakse fakte ning kui leitakse, et  teenindaja pole teinud midagi valesti, siis oma teenindajat ka kaitstakse.
Rimi Eesti formaadijuht ütles, et kliendiga ei vaielda, aga oma töötaid kaitstakse.
Foto: Andres Haabu

“Me ei vaidle kliendiga, aga me ei karista teenindajat isegi kui klient seda niimoodi näeb,” selgitas Tero taolisi juhtumeid. Tema sõnul võib iga teenindaja oma isiksuse tööle kaasa tuua, lubades näiteks emotsionaalsemat suhtlemisstiili juhul ei selle kaudu ei rünnata kedagi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700