Autor: Heli Künnapas • 24. aprill 2023

Teenindustreener: käitumisstiilide tundmine teeb paremaks teenindajaks

"80% konfliktidest on tingitud kehvast suhtlemisoskusest," ütles DISC koolitaja ja teenindustreener Tene Link Teeninduskonverentsil 2023. "Enda käitumise teadlik kohandamine aitab kaasa suurepärase teeninduse õnnestumisele."
DISC koolitaja ja teenindustreener Tene Link kinnitas, et enda käitumisstiili tundes on võimalik konflikte vältida.
Foto: Marko Mumm

DISC käitumisprofiili analüüs põhineb teoorial, et see, kuidas inimesed mingis olukorras käituvad ja millised on nende emotsionaalsed reaktsioonid, põhineb nende käitumisstiilil. Selle järgi jaotatakse inimesed nelja tüübi vahel: domineeriv, sotsiaalne, stabiilne ja analüütiline.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700