• 02.05.23, 08:15

Innovatsioon joogitööstuses aitab tarbija muutuvate ootustega kaasas käia

Eelmise aasta parima uudistoote tootja oli A. Le Coq. Nimelt valis NielsenIQ parimaks just nende Barbarissi limonaadi. Uute toodete arendamisest räägib A. Le Coqi turundusjuhi Katrin Vernik.
A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik rääkis uute toodete arendamisest.
  • A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik rääkis uute toodete arendamisest.
  • Foto: Raul Mee
Millest joogitööstuses uue toote loomisel lähtutakse?

Seotud lood

Uudised
  • 18.04.23, 15:13
Eesti parim toiduaine lõi konkurente erilise maitsega
Toiduliit tunnustas tänasel aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2023. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia AS, kes tõi turule erilise maitsestusega vardaliha. Karges marinaadis on kasutatud naturaalsetrabarberipüreed, sidrunimahla, rohemünti ja teisi maitsetaimeid.
Uudised
  • 10.05.22, 08:00
Kuidas valmivad edukaimad jaetooted?
A. Le Coq saavutas uudistoodete jaeturul topeltvõidu.
"Tootearendust tuleb teha koos turundustoetusega, et tarbijale kohale viia sõnum toote väärtusest ja tekitada temas ostuhuvi. Samas on oluline ka toote saadavus kauplustes turunduskampaania ajal, vastasel juhul on turundusraha raisatud, sest tarbija ei leia toodet üles,” sõnas A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik.
  • ST
Sisuturundus
  • 29.04.25, 14:41
A. Le Coq laiendas legendaarset Alexandri brändi – sündinud on Väike Sass
Eesti õlleturu üks vanimaid ja tuntumaid brände Alexander on saanud endale noorema venna. A. Le Coq tõi kevadel turule Väikese Sassi – väiksemas purgis ja madalama alkoholisisaldusega õlle. Loe, kust tuli loomise idee ja kuidas on uuel tootel läinud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele