• 02.05.23, 08:15

Innovatsioon joogitööstuses aitab tarbija muutuvate ootustega kaasas käia

Eelmise aasta parima uudistoote tootja oli A. Le Coq. Nimelt valis NielsenIQ parimaks just nende Barbarissi limonaadi. Uute toodete arendamisest räägib A. Le Coqi turundusjuhi Katrin Vernik.
A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik rääkis uute toodete arendamisest.
  • A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik rääkis uute toodete arendamisest.
  • Foto: Raul Mee
Millest joogitööstuses uue toote loomisel lähtutakse?

Seotud lood

Uudised
  • 18.04.23, 15:13
Eesti parim toiduaine lõi konkurente erilise maitsega
Toiduliit tunnustas tänasel aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2023. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia AS, kes tõi turule erilise maitsestusega vardaliha. Karges marinaadis on kasutatud naturaalsetrabarberipüreed, sidrunimahla, rohemünti ja teisi maitsetaimeid.
Uudised
  • 10.05.22, 08:00
Kuidas valmivad edukaimad jaetooted?
A. Le Coq saavutas uudistoodete jaeturul topeltvõidu.
"Tootearendust tuleb teha koos turundustoetusega, et tarbijale kohale viia sõnum toote väärtusest ja tekitada temas ostuhuvi. Samas on oluline ka toote saadavus kauplustes turunduskampaania ajal, vastasel juhul on turundusraha raisatud, sest tarbija ei leia toodet üles,” sõnas A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik.
  • ST
Sisuturundus
  • 04.06.25, 10:08
ResQ äpp päästab müümata jäänud toidu – Selverist saab kaubakoti vaid mõne euro eest
Iga päev visatakse Eesti kauplustes ära toite, mis on söödavad, kuid mille kõlblikkusaeg hakkab läbi saama või mille välimus ei vasta enam täiuslikele standarditele. 2024. aastal päästeti ResQ platvormi kaudu üksnes Selveri poodides 40+ tonni toitu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele