Autor: Kaubandus.ee • 4. mai 2023

Prisma uuring: tarbijad tunnevad end talvega võrreldes kindlamalt

Prisma algatatud uuringust selgub, et 41% vastanutest on igapäevaselt sunnitud valima, mis tooteid pere-eelarve lubab ostukorvi panna. Detsembris toimunud uuringus oli selliseid vastajaid oluliselt rohkem – 49%.
Prisma peremarket Mustika kaubanduskeskuses.
Foto: Raul_Mee

Märtsi kliendiuuringus ütles 10% vastajatest, et peab vahel ostudest loobuma. Seegi number on liikunud paremuse suunas, olles viie protsendipunkti võrra väiksem kui detsembris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700