Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2023

Kampai by Kim Mikkola: Tallinnas avati Eesti ja Baltikumi esimene futuristlik izakaya*

Kampai by Kim Mikkola avas Tallinna esimese izakaya*, mis ühendab endas Jaapani, Korea ja Eesti maitseelamused. Rahvusvaheliselt tunnustatud Soome kokk Kim Mikkola tõi oma ainulaadse visiooni ja kogemused Eestisse.
Kim Mikkola
Foto: RASMUS KOOSKORA

Oma meeskonnaga soovib Kim viia Kampai köögi kontseptsiooni uuele tasemele, lisades futuristlikke elemente, mis saavad inspiratsiooni nii Eesti maailmakuulsast startupimaailmast kui KAI kunstikeskusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070