Autor: Kaubandus.ee • 29. mai 2023

Ainult 23% Wolti kulleritest on kuulnud Euroopa Liidu poolt kavandatavast platvormitöö direktiivist

15 erinevas Euroopa Liidu riigis tehtud Wolti kullerite uuringu tulemused näitavad, et platvormitöötajate ja poliitikakujundajate vahel haigutab murettekitav lõhe - üksnes 23% kulleritest on kuulnud Euroopa Liidu algatusest ja vähem kui pooled tunnevad, et see peegeldab nende ettekujutust platvormitööst.
Wolt. Wolt toidukuller. Kuller. Toit.
Foto: Liis Treimann

Uuringust tulenes, et:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700