Autor: Kaubandus.ee • 10. mai 2023

Prisma ja Wolti koostöö laieneb uutesse kauplustesse

Mais lisandus Woltis toidukaupade tellimise võimalus Mustamäe Prismast Tallinnas ja Sõbra Prismast Tartus. Koos nende kahe kaupluse lisandumisega saab Woltis Prisma valikust kaupu tellida juba 6 kauplusest.
Wolti kulleritega saab tooteid tellida juba kuuest Prisma kauplusest.
Foto: Andras Kralla

„Klientide ootus e-poele on saada toidukaubad kätte võimalikult kiiresti. Soovime olla paindlikud ja pakkuda meie klientidele erinevaid võimalusi mugavaks toidu koju tellimiseks,“ ütles Prisma e-kaubanduse juht Antto Pajulahti. "Woltil on kindel kullerite võrgustik ja sissetöötatud platvorm, mis võimaldab Prismast toidukraami koju tellida lühikese ajaga." Pajulaht tõi välja, et Wolti vahendusel tehakse pigem väiksemaid tellimusi, mille puhul on oluline kauba kiire kättesaamine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757