Autor: Kaubandus.ee • 12. aprill 2023

Wolt pakub Tallinnas teenust ööpäevaringselt

Alates 12. aprillist on Tallinnas võimalik Wolti rakendusest tellida toitu, toidukaupu, aga ka muid jaekaupluste tooteid ööpäevaringselt. Lisaks Tallinnale hakkab platvorm 24/7 töötama ka Riias ja Vilniuses.
Wolt toidukullerid on nüüd Tallinnas kättesaadavad ööpäevaringselt.
Foto: Andras Kralla

Alates 12. aprillist saab Tallinnas Wolti platvormilt pea 20 restoranist ja kaheksast jaekauplusest teha tellimuse kasvõi kell kolm öösel. Nendeks kohtadeks on näiteks McDonald’s, Staap, Peterburi tee Alexela, lillepood Kannike kesklinnas ja paljud teised.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700