Autor: Heli Künnapas • 1. juuni 2023

Mitmekülgne kosmeetika hulgimüüja Sirowa Tallinn maksis kopsakat dividendi

Hoolimata tuntavalt tõusnud tööjõukuludest teenis rahvusvaheline kosmeetika, parfümeeria, juuksehooldusvahendite ja mitteretseptiravimite hulgimüüja Sirowa Tallinn kasumit ning omanikud said sellest osa kopsaka dividendi näol.
Sirowa esindab mitmeid tuntud kosmeetika ja parfümeeria kaubmaärke.
Foto: Meeli Küttim

Käesoleva aasta aprillis sai Sirowa Konkurentsiametilt loa omandada valitseva mõju AS Riviera International üle. Tehinguga laiendas Sirowa parfüümide ja kosmeetika hulgimüügi alast äritegevust Eestis, Lätis ja Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070