Autor: Kaubandus.ee • 26. juuni 2023

Eesti pakendi-idu pälvis luksusbrändi tähelepanu

Lambavillast pakendimaterjali tootev Eesti idufirma Woola pälvis Prantsuse luksuskaupade tootja LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton innovatsiooniauhinna. Auhinnale kandideeris enam kui 1300 idufirmat seitsmekümne viiest riigist.
Innovatsiooniauhinna üleaandmine.
Foto: LVMH

Lambavillast mullikile asendajat tootev Woola pälvis LVMH innovatsiooniauhinna kategoorias “Säästvus ja rohetehnoloogia” ning tuli kategooria võitjaks. Selles kategoorias kandideeris üle 250 idufirma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700