Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2023

Coop: väikepoodide käive kasvab suvel kolmandiku võrra

Suvine puhkuseperiood pakub Eesti väikepoodidele olulist tuge, sest siis kasvab kohalike kaupluste käive lausa kolmandiku võrra, teatab Coop.
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla
Foto: Vallo Kruuser

„Jaekaubanduse suvine muster näitab, et eestlaste suvine ringirändamine aitab kohalikku elu väga palju hoida,“ ütles Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla. „Mõju on otse näha meie poeketi üleriigilisest statistikast, kus kasvab kohalike väikepoodide käive ja koguni rohkem kui iga neljas ost tehakse Coopi väikepoest. Selle eest tuleb meie inimesi kiita, sest nii saame üheskoos edendada kohalikku elu ja väikepoed saavad ülejäänud aastaks rammu.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700