Autor: Heli Künnapas • 22. juuni 2023

Kliendileht mõjutab jätkuvalt kliendi ostuotsust kõige enam

Hoolimata digiajastust saavad eestlased jätkuvalt enim infot kaubanduse pakkumiste kohta paberil kliendilehest. Suurem osa eestlastest pole aga ühelegi poeketile lojaalsed ning liiguvad oste tegema just parima pakkumise tegija juurde.
Erlend Villems tutvustas värsket uuringut.
Foto: KARLI SAUL

„Inflatsioon on meil jätkuvalt kõrge. Langust võime ilmselt näha selle aasta neljandas kvartalis,“ ütles NielsenIQ Eesti ärijuht Erlend Villems ostjate trendide kohta tehtud uuringut tutvustades. „Võrreldes eelmise aastaga tõusis eestlaste keskmine kulu toidule 17 protsenti. Inimesed küll kulutasid rohkem, aga palgad ei tõusnud nii kiiresti.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700