Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2023

Lidl langetas kümnendiku toodete hindu, kärped puudutavad kõiki kategooriaid

Lidl Eesti värsked hinnakärped puudutavad ligikaudu kümnendikku kogu Lidli kaupluste püsisortimendist. Ettevõte on juunikuu jooksul langetanud kõigis oma kauplustes paljude toodete hindu kuni 30 protsendi võrra.
Lidl kindlustab uue hinnalangusega veelgi oma staatust Eesti soodsaimate hindadega jaekauplejana.
Foto: Lidl

Hinnalangus toimub kõigis kaubakategooriates, kaasa arvatud piima- ja lihatooted, õli, kuivained, maiustused ning mitmed tööstuskaubad. Sellega kindlustab Lidl Eesti veelgi oma staatust Eesti soodsaimate hindadega jaekauplejana.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700