Autor: Heli Künnapas • 29. juuni 2023

H&M suurendas müüki paljudel turgudel

Maailma suuruselt teine kiirmoe müügikett H&M teatas oodatust parematest müügitulemustest teises kvartalis ning hoolimata üldisest tarbijate kulutuste vähendamisest kasvatas müüki paljudel turgudel, vahendas Reuters.
Kiirmoe müügikett H&M suurendas müüki paljudel turgudel.
Foto: Liis Treimann

Maailma suuruselt teine kiirmoe müügikett H&M on viimasel ajal pööranud rohkem tähelepanu oma kõrgema hinnaga kaubamärgile Cos ning keskendunud vähem hinnatundlikule kliendile. Maailmas esikohal on Zara omanik Inditex, mis suurendab oma turuosa odavamate riiete osas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700