Autor: Heli Künnapas • 29. juuni 2023

Suurbritannia supermarketeid süüdistatakse kriisis liigse kasu teenimises

Briti supermarketite juhid lükkasid teisipäeval ümber süüdistused, et nad teenisid inflatsioonikriisist kasu. Nad ütlesid kohtumisel poliitikutega, et supermarketid ei kandnud tarbijale üle kogu hinnasurvet ning võtsid osa löögist endale, vahendas Reuters.
Suurbritannia supermarketid on kriisist kasu teenimise süüdistuse all.
Foto: Jack Lee/Unsplash

Toiduhinnad hakkasid tõusma juba üle aasta tagasi, kuna Venemaa invasioon Ukrainasse suurendas pandeemiaga seotud pingeid tarneahelates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700