Autor: Kaubandus.ee • 10. juuli 2023

Esimesel poolaastal kasvas uute sõiduautode müük 9,5%

Eesti uute sõiduautode turg kosus esimesel poolaastal jõudsalt ja juunis näitas ka tarbesõidukite müük kasvunumbreid.
Foto: Andras Kralla

Juunis müüdi Eestis 2261 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta juunikuu tulemuse 17,1%. Kokku on tänavu esimese poolaasta jooksul antud klientidele üle 12 131 uut sõiduautot, mida on 9,5% enam kui mullu samal perioodil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700