Autor: Kaubandus.ee • 11. juuli 2023

Maxima Eestis alustab tööd uus ostuosakonna juht Matthias Jaaksoo

Tänasest alustab Maxima Eestis tööd uus ostuosakonna juht Matthias Jaaksoo. Neli aastat ostuosakonda juhtinud Martynas Pikelis lahkub pärast 19 aastat Maxima grupis töötamist.
Maxima Eesti uus ostuosakonna juht Matthias Jaaksoo
Foto: Maxima Eesti

„Maxima Eestis viime ellu uusi suundi nii äriliselt kui ka ettevõtte sees ning täname Martynast pikaajalise professionaalse töö eest Maxima ostuosakonna juhtimisel,“ sõnas Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700