Autor: Kaubandus.ee • 12. juuli 2023

Jõgeval avab uksed uus Meie toidukaupade pood

Täna, 12. juulil kell 11 avab Jõgeval, Piiri 7 uksed uus, avar, nägus ja hõlpsasti ligipääsetav Meie toidukaupade pood. Samas hoones alustab tegevust ka pitsaäri Peetri pizzeria.
Värske Meie toidukauplus Jõgeval
Foto: erakogu

„Koduse kaupluse riiulitele ja lettidele tuleb rohkesti Eesti päritoluga toiduaineid,” ütles Meie toidukaupade juhataja Rein Reinvee. „Meie soov on pakkuda kõige populaarsemaid tooteid soodsate hindadega ja teha ostjatele poekülastus võimalikult mugavaks.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700