Autor: Kaubandus.ee • 12. juuli 2023

Kauplusevarguste hulk on kasvanud enam kui poole võrra

Tänavu esimesel poolaastal on vargusi registreeritud kaugelt rohkem kui läinud aastal sama ajaga, ootamatut suunda halvemuse poole kinnitavad nii ERGO kindlustuse andmed kui ka politsei statistika.
Foto: Victor / Unsplash

Varguste hulk on hüppeliselt suurenenud: tänavu juunis registreeris politsei 497 vargust kaubandusettevõttest, samas kui eelmise aasta juunis pandi toime 315 sellist kuritegu. Kauplusevargusi oli juunis seega 57% protsenti rohkem kui mullu, aga ehmatavat tõusutrendi on tunda kogu aasta lõikes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700