Autor: Kaubandus.ee • 4. august 2023

Lidl Eesti sai esimese eestlasest juhatuse liikme

Lidl Eesti sai kaks uut juhatuse liiget. Esimese eestlasena sai Lidl Eesti juhatuse liikmeks viimased neli aastat ettevõtte personaliosakonna juhina töötanud Liina Kippasto ning värsket rahvusvahelist kogemust toob juhtimisse juurde kaheksa aastat Lidli kontsernis töötanud serblane Nikola Balaban.
Liina Kippasto

Nikola Balaban alustas Lidl Horvaatia meeskonnas 2015. aastal ning viimati oli ta enne Eestisse tööle asumist Lidl Serbia juhatuse liige.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700