Autor: Kaubandus.ee • 11. august 2023

FOTOD: Mööbliait avas Tallinna lähedal oma seni suurima kaupluse

Eesti üks kauem tegutsenud mööbliettevõtteid Mööbliait avas 10. augustil ametlikult Peetris Tartu maantee väljasõidu ääres 4500 ruutmeetri suuruse esinduspoe. Mööbliaida uue kaupluse ehitusse investeeriti ligi 5 miljonit eurot ning see on üks suurimaid Eesti omanikele kuuluv mööblipood Eestis.
Foto: Oleg Hartsenko

Mööbliaida juhi ja ühe omaniku Urmas Kooritsa sõnul on uue kaupluse avamise eesmärk tulla Tallinna klientidele lähemale ning suurem kauplusepind võimaldab korraga näidata ka laiemat tootevalikut. “Saime aru, et kliendid ootavad meid Tallinnasse. Tartu maantee algus on asukohana loogiline valik, sest on lähedal Harjumaa elanikele, aga jääb mugavalt tee peale ka teistest piirkondadest tulijatele,” kommenteeris Koorits ning lisas, et 4500 ruutmeetrit võimaldab neil välja panna peaaegu kogu e-poes oleva tootesortimendi. “Just mööbli ostmisel tahavad inimesed asja päriselt näha, seda käega katsuda ja sellel istuda. Kasvõi selleks, et saada piisav kindlustunne hiljem e-poest ostu tegemiseks.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700