Autor: Kaubandus.ee • 17. august 2023

Südameapteek avas Tallinna lennujaamas iseteenindusliku tervisepoe

Südameapteek on laiendanud oma teenuseid Tallinna lennujaamas, avades ainulaadse iseteenindusliku ilu- ja tervisekaupade poe, mis töötab ööpäevaringselt. Uuenduslik lahendus on mõeldud klientidele, kes soovivad reisile minnes või lennult saabudes mugavalt kaasa haarata kosmeetika- ja tervisetooteid.
Foto: Erik Riikoja

Tervisepoe tootevalik on mitmekesine, sisaldades hoolikalt tehtud valikut kosmeetika- ja hügieenitooteid, populaarsemaid toidulisandeid ning immuunsust tugevdavaid ja hoidvaid tooteid. Südameapteegi eesmärk on pakkuda klientidele maksimaalset mugavust ning tervislikke valikuid ka kiire elutempo ja reisimise korral.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700