Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2023

Ekspert: laulupidu oli alles algus – kohe jõustuvad uued rohereeglid mõjutavad toidu ostmist kogu Eestis

Suvel palju tähelepanu saanud laulupeo toitlustamine korduskasutusnõudest oli vaid üks samm ühekordsete nõude ärakaotamise teel. Sügisel ja talvel jõustuvad juba uued reeglid, mis puudutavad sadu tuhandeid eestimaalasi, kes mõnikord toitu-jooki kaasa ostavad või koju tellivad, selgitab Teeme Ära Sihtasutuse ekspert Kadi Kenk.
Taju resto.
Foto: Andras Kralla

Teeme Ära Sihtasutuse eksperdi sõnul on Euroopa Liidus hiljuti vastu võetud mitmeid õigusakte, mis suunavad lähiaastate jooksul ühekordsetest nõudest täielikult loobuma. Muutused puudutavad otseselt nii suuri poekette, väikeseid kohvikuid kui kõiki avalikke üritusi üle Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070