Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2023

Lidl avas Narvas oma 13. kaupluse Eestis

Lidl avas täna hommikul Narvas Pähklimäel uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti ligi kaheksa miljonit eurot, on Eestis kolmeteistkümnes.
Narva Pähklimäe Lidli avamine.
Foto: Ilja Smirnov

Pähklimäe Lidli pood avati lindilõikamisega, millest võtsid osa Lidl Eesti Ida-Viru piirkonnajuht Jana Borošneva, Lidl Eesti müügijuht Maris Mehine, ehituse projektijuht Ivan Roos ja Pähklimäe poe juhataja Natalja Zaitseva. Samuti oli avamisele saabunud ka suur hulk põnevil kliente. Avamise eripakkumised jätkuvad kaupluses veel järgmised neli nädalat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700