Autor: Helen Külaots • 1. september 2023

Teeninduse väljakutsed, millega ettevõtted enim tegelevad

Tallinki personali- ja kliendikogemuse juht Age Vanajuur, maksu- ja tolliameti klienditeeninduse valdkonnajuht Heli Kullamaa ja Südameapteegi teenindusjuht Kadri Villemson räägivad, millised on nende ettevõtetes suurimad teeninduse väljakutsed, millega tuleb tegelda.
Tallinki laeval MyStar tehakse ettevalmistusi klientide saabumiseks
Foto: Liis Treimann
Loe kokkuvõtet, kolme ettevõtte esindaja mõtetest teeninduse väljakutsetest ja töö fookuse muutumisest:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700