Autor: Sigrid Hiis • 15. september 2023

Puumarket: loodame ületada 40 miljoni käibe lati

Ukraina sõjaga kaasnenud puitmaterjali ostuhullus tõi Puumarketile ajaloo suurima käibega kuu. Milline on olukord ehitusmaterjalide müüjate sektoris praegu, jagab Puumarketi tegevjuht Toomas Tauk.
Puumarketi tegevjuht Toomas Tauk.

“Vaadates tagasi eelmisesse aastasse, siis sõja puhkemisega kaasnes esmalt suur ostuhullus ja seda eelkõige seetõttu, et kardeti, et teatud puit- ja ehitusmaterjalid saavad just eelkõige oma saadavuse osas mõjutatud,” tõdeb Tauk. Puumarketi tegevjuht lisab, et kuu pärast sõja algust tegi Puumarket oma 30-aastase ajaloo suurima käibe, 5 miljonit eurot. Tauk hindab, et vaadates tulemusi, on siiski Covidi ja majandusolukorra kiuste suudetud kasvu hoida. “Selleks aastaks planeerime käibetulemuses sama suurusjärku, mille tegime ka 2022. aastal. Loodame ületada 40 miljoni käibe lati, kuid kasumis oleme järele andmas ning liigume ca 2 miljoni juures aasta lõpuks.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757