Autorid: Kristjan Kurg, Maarit Eerme • 21. september 2023

Ivar Vendelin räägib suhetest kaubanduskeskustega

MM Grupi väiksem osanik Ivar Vendelin rääkis Äriplaani laval, kuidas on õnnestunud kontserni investeeringud näiteks Lido restoraniketti ja Fudy toidukullerite ärisse, ning rääkis olukorrast, kus nad on keskustele olulised rentnikud.
Ivar Vendelin rääkis, milliste kaubanduskeskustega on tal eriti head suhted
Foto: Raul Mee

Vendelin tõdes ta, et Fudyga toidukullerite turule sisenemine pole end rahaliselt ära tasunud. Sellele turule tuli aga Vendelini sõnul paratamatult siseneda. Toidukullerite turg oli koondunud kahe suurtegija kätte, mis pani MM Grupi toidukohad olukorda, kus nad pidid lihtsalt leppima tingimustega, mis Wolt või Bolt neile ette kirjutasid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070