Autor: Kaubandus.ee • 21. september 2023

Rimi uuendas kliendiprogrammi

Rimi Eesti uuendas sel nädalal oma kliendiprogrammi, mis võimaldab klientidel säästa kuni 2,5% oma ostukorvilt nii kaupluses kui e-poes.
Rimi

Rimi Eesti juhi Kristel Metsa sõnul püüavad inimesed üha enam säästa ning otsivad nutikaid lahendusi, kuidas ka toidu pealt kokku hoida. “Võtsime arvesse meie klientide soove ning turul toimuvat ja lõime pilootprojekti raames uue süsteemi, mis võimaldab kõigil Rimi kliendikaardi omanikel raha koguda, kuid enim saavad sellest kasu need, kes on programmi mõistes fännid,” kirjeldas Mets uut süsteemi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700