Autor: Kaubandus.ee • 28. september 2023

Aasta Kokaraamat 2023 tiitli võitis populaarteaduslik raamat „Fermentatsioonist. Ausalt ja avameelselt“

Tallinna Toidumessil kuulutati Aasta Kokaraamat 2023 tiitli võitjaks toiduteadlase Rain Kuldjärve raamat „Fermentatsioonist. Ausalt ja avameelselt“ hapendamise ja kääritamise teooriast ning praktikast. Võistluse esikolmikusse jõudsid ka toidublogija Ragne Värki ja šokolaadiettevõtja Kristi Lehtise uued raamatud.
Aasta Kokaraamat 2023 võitja Rain Kuldjärv "Fermentatsioonist ausalt ja avameelselt" autasustamine
Foto: Marek Metslaid

„Fermenteerimine on eestlastele võõras sõna, kuid teema huvitab inimesi järjest rohkem. Idee sai alguse mõttest oma teadmised praktikasse panna ja kirjutada raamat, mis sobib Eesti konteksti, kõike saab kodus järgi proovida ja toorained on Eestis saadaval,“ märgib võiduraamatu autor, Tallinna Tehnikaülikooli toiduteadlane Rain Kuldjärv. Tema sõnul müüdi raamatu esimene tiraaž kiirelt läbi, kuid uus tiraaž tuleb trükist juba järgmisel nädalal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700