Autor: Kristel Härma • 2. oktoober 2023

Langusega võitlevad kaupmehed: käibemaksu tõus on praeguses olukorras halb uudis nii tarbijatele kui ka kaupmeestele

Tallinna Kaubamaja juht Erkki Laugus tõdeb, et käibemaksu tõus viib aastas inimeste taskutest hinnanguliselt 450–500 miljonit ja sunnib kindlasti vähem tarbima inimesi, kellel sääste pole.
Moekaupadel tulevad uue maksumääraga hinnad müügisaalidesse kevadhooaja kaupadel, rääkis Tallinna Kaubamaja juht Erkki Laugus.
Foto: Raul Mee

Hindu ei hakka Tallinna Kaubamaja tõstma enne aasta lõppu. Näiteks moekaupadel tulevad uue maksumääraga hinnad müügisaalidesse kevadhooaja kaupadele. "Enne jaanuaris toimuvaid allahindluskampaaniaid pole mõtet enam hinnasilte vahetama hakata. Samas on mahukas hinnasiltide väljavahetamine meile väga suur väljakutse ja ka otsene kulu," nentis Laugus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700