Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2023

Rimi: müüme tuhandeid viimase päeva tooteid ja päästame igas kuus 1,7 tonni toitu, aga saaks palju paremini

Rimis toimib mõnda aega süsteem, kus viimast päeva tarbimiskõlblik toidukraam on eraldi kleebistega märgistatud ja kuni 70% alla hinnatud. Igas kuus läheb sel viisil soodusmüüki keskmiselt 6500 toodet.

Inimesed on pakkumisi ka märganud, ühe kuuga pääseb nii prügikastist umbes 1,7 tonni toitu. Suur hulk head ja tarbimiskõlbulikku toitu läheb aga ikkagi raisku. „Me püüame muuta inimeste arusaama nendest allahinnatud toodetest - need ei ole väheväärtuslikud, vaid väga head, kvaliteetsed tooted, lihtsalt nende tarbimise viimane kuupäev on kätte jõudnud,“ ütles Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700