Autor: Kaubandus.ee • 18. oktoober 2023

Vaata, kes on kaubanduse atraktiivseimad tööandjad

Uuringufirma Instar toob välja 2023. aasta Eesti suurima ja pikaajalisema tööootuste uuringu tööandjate atraktiivsuse edetabelid, mis põhinevad ligi 6000 Eesti inimese hinnangul.
Kaubanduse valdkonna atraktiivseimaks tööandjaks on vastajate silmis Tallink.
Foto: Liis Treimann

Vastajad hindasid 267 organisatsiooni tuntust ja atraktiivsust tööandjana. Kaubanduse valdkonna atraktiivseimaks tööandjaks on vastajate silmis Tallink, kes üldtabelis on 16. kohal. Teisel kohal on Telia (üldarvestuses 25. koht) ning kolmandal kohal Elisa, kellel üldarvestuses 44. koht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700