Autor: Kaubandus.ee • 20. oktoober 2023

Euroopa kõige kasutajasõbralikum äpp on Maximal

Zürichis toimunud Euroopa andmehõive konverentsil The Smart Data Capture Summit pälvis Maxima äpp kasutajamugavuse eest esikoha ning pärjati tiitliga Customer Experience of the Year. Teise koha pälvis Partnerkaardi rakendus.
Maxima äpp

„See on meie jaoks suurim tehnoloogiaalane tunnustus ning selle saamine oma valdkonna tippudelt annab tunnistust, et kasutame oma rakenduse juures parimat lahendust. Meie eesmärk on pakkuda kliendile mugavat ja kiiret ostlemise võimalust ning saadud tunnustused kinnitavad, et oleme teinud õiget asja ning kogu senine töö ja vaev on end ära tasunud,“ sõnas Maxima Eesti juht Kristina Mustonen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757