Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2022

Maxima viis esimese jaeketina Eestis taarakupongi äppi

Kaks aastat tagasi oma äpi kasutusele võtnud Maxima on pidevalt otsinud viise, kuidas toidupoes käimist eestimaalaste jaoks lihtsamaks teha. Värskeima uuendusena saab nüüd Maxima klient lisada ka taarakupongi äppi ja kasutada seda sarnaselt Maxima rahale.
Foto: Maxima Eesti

„Viimase kahe aasta jooksul, mis Maxima äpp on meie poodides mobiilse ostupuldina kasutusel olnud, oleme seda pidevalt uuendanud ja muutnud kasutajate jaoks mugavamaks. Ka meie värskeim uuendus lähtub sellest, et klientide ostutee meie kauplustes oleks võimalikult sujuv, kiire ning paberi- ja kontaktivaba,“ rääkis Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Maris Kivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700