Autor: Kaubandus.ee • 24. oktoober 2023

Kauplused lükkavad hinnatõusu uude aastasse

Nii Prisma kui A1000 Market on teatanud, et väldivad enneaegset käibemaksumuudatuse sisseviimist hindadesse ning alustavad hinnasiltide muutmist alles 1. jaanuaril.
Prisma peremarket Mustika kaubanduskeskuses.
Foto: Raul_Mee, Raul Mee

„Meie eesmärk kogu maksumuudatuse projekti juures on viia see läbi nii kliendisõbralikult kui võimalik, kuivõrd paljudel inimestel on niigi maksudest tingitud hinnatõusuga praeguses majandusseisus raske hakkama saada. Prisma ei võta käibemaksumuudatust kui teenimisvõimalust, ei enne ega pärast muudatuse toimumist. Seisame selle eest, et hinnatõus klientide jaoks oleks võimalikult väike,“ rääkis Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700