Autor: Kaubandus.ee • 27. oktoober 2023

Wolt Baltikum sai uue juhi

Wolt Baltikumi uus juht on Mantas Lomsargis, kes seni vastutas Woltis kolme Balti riigi müükide eest. Senisel Wolt Baltikumi juhil Liis Ristal liigub edasi uute väljakutsete poole.
Wolt Baltikumi peadirektor Mantas Lomsargis
Foto: Martynas Zaremba

“Wolt sisenes Baltikumi turule enam kui kuus aastat tagasi. Oleme suutnud luua püsikliendibaasi ja meil on iga päevaga rohkem kasutajaid. Mul on hea meel juhtida meie äri Baltikumis, keskendudes meie põhitegevusele, milleks on toidu tarnimine, samuti jätkata laienemist teistesse linnadesse,“ ütleb Lomsargis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700