Autor: Maarit Eerme • 3. november 2023

Kaupmehed näevad tarbija kindlustunde languses süüd riigil

Järgneva kuu jooksul toome Kaubandus.ee lugejateni kaupmeeste ootused ja lootused 2024. aasta osas. Sarja esimeses artiklis jagavad oma mõtteid Kaubamaja juht Erkki Laugus ja Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma.
Kaubamaja juht Erkki Laugus ja Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma
Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700