Autor: Maarit Eerme • 16. november 2023

Goldtime avas Viru Keskuses Eesti suurima luksuskaupluse

15. novembril avas Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett Goldtime Viru Keskuses kodumaa suurima luksuskaupluse. Ettevõtte omaniku Indrek Petersoni sõnul küpses kaupluse niivõrd suur uuenduse idee juba aastaid. Investeering kaupluse uuendusse oli kahe miljoni euro juures.
Viru Keskuse Goldtime kauplus on ettevõtte esinduskauplus ja peale uuendamist on kaupluses pinda 180 ruutmeetrit.
Foto: Tonu Tunnel

“Kõik saab alguse soovist pakkuda parimat oma klientidele ning nende tagasiside kuulamisest. Viru Keskuse kaupluse uuendamise idee on küpsenud meil juba aastaid,“ ütles Goldtime’i omanik Indrek Peterson. Ta lisas, et kõige pikaajalisem investeering on olnud nende kogu eelnev 24. aastase ettevõtte üles ehitamise teekond ning selle uuenduse taga oleva tiimi ajaline ning ideeline panus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700