Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2023

Coop avas Laekveres ligi 100-aastase renoveeritud kaupluse

Järva Tarbijate Ühistu avas täna Laekveres renoveeritud Coopi kaupluse. 1926. aastal valminud maakivist hoonel vahetati remondi käigus välja kogu elektri- ja küttesüsteem ning kauplus sisustati uute energiasäästlike valgustite ja külmutustehnikaga.
Renoveeritud Laekvere Coopi kauplus.
Foto: Järva Tarbijate Ühistu

Müügisaali laiendati laopinna arvelt, mistõttu on nüüd kokku 245m2 müügipinda. Samuti said töötajad tänapäevased töötingimused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700