Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2023

Võru Tarbijate Ühistu erakorraline koosolek otsustab oma juhtide vastu nõude esitamise

Võru Tarbijate Ühistu liikmed kogunevad teisipäeval erakorralisele üldkoosoleku, kus tuleb hääletusele ühistu juhtide vastu nõude esitamine. Väidetavalt võib kahjunõude suurus küündida ühe miljoni euroni, kirjutab ERR.
Võru Tarbijate Ühistu liikmed kogunevad teisipäeval erakorralisele üldkoosoleku, kus tuleb hääletusele ühistu juhtide vastu nõude esitamine.
Foto: Mihkel Maripuu

Marko Kairjaki hinnangul saab selline olukord tekkida vaid ühistulise vormi puhul, kus sajad lihtliikmed ei tunneta end piisavalt vara kaasomanikuna ning on harjunud kergel käel volitama mõnd juhtkonna liiget enda eest otsuseid tegema.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700